“Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum”

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Arınan ve Emre Önder, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile Daire Müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islah Projesi ile Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı 1. kısım inşaat çalışmalarını değerlendirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Bu haber 2024-02-08 12:30:18 eklenmiş ve 265 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Arınan ve Emre Önder, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile Daire Müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

 

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Bartın’ımız için gerçekleştirilecek projeler için toplantı yaptık. Yapım çalışmalarına ve başlanacak olan projeler, devam eden çalışmalar ve vatandaşlarımızdan gelen talepler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islah projesi ile Bartın ırmağı ve yan kolları ıslahı 1. kısım inşaat çalışmalarını değerlendirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›