“Şehrimizi daha güzel hale getireceğiz”

Bartın Denetim Serbestlik Müdürlüğü’nü, Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü ve Bartın Yatırım Destek Ofisi(BAKKA) Koordinatörlüğü’nü ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bu birlikteliğimizi gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle istişare ediyor, pekiştiriyoruz. Bartın’ımıza katkı sağlayacak olan her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer alıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi daha güzel hale getireceğiz” dedi.
Bu haber 2024-02-08 12:26:22 eklenmiş ve 1022 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Bartın Denetim Serbestlik Müdürlüğü’nü, Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü ve Bartın Yatırım Destek Ofisi(BAKKA) Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti.

 

 

Kurum personelleriyle de sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Kamu kurumlarımızla her zaman iş birliği içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ortaklaşa yaptığımız etkinliklerimizle her zaman faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu birlikteliğimizi gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle istişare ediyor, pekiştiriyoruz. Bartın’ımıza katkı sağlayacak olan her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer alıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi daha güzel hale getireceğiz. Bu çerçevede bugün Bartın Denetim Serbestlik Müdürü Sayın İsa Küçük, Küre Dağları Milli Park Müdürü Sayın Ahad Deliorman ve Bartın Yatırım Destek Ofisi(BAKKA) Koordinatörü Sayın Osman Bahadır Kalecik ziyaret ettim. Misafirperverlikten dolayı kurum amirlerine ve personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : BAKKA Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›