Akdeniz, çalışmalarında başarılar diledi

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (ESOB) bağlı Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Birliğin yönetim kurulu üyesi Barış Gökalp, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Yaşar Çelik ile birlikte Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyaret gerçekleştirdi. ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz, yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ederek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Bu haber 2024-02-08 12:18:20 eklenmiş ve 34 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (ESOB) bağlı Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Birliğin yönetim kurulu üyesi Barış Gökalp, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel sekreteri Yaşar Çelik ile birlikte Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Gökalp ve Çelik’e çalışmalarında başarılar dileyen Akdeniz, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’mize bağlı Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi Barış Gökalp Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizi Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Yaşar Çelik ile birlikte ziyaret ettiler. Oda Başkanımız Sayın Barış Gökalp’e ve Genel Sekreter Yaşar Çelik’e yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür eder, kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Yılmaz Akdeniz Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›