Fırıncıoğlu, üretimle ilgili bilgiler aldı

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Mescier Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş fabrikasını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Ziyaretimizde şehrimiz için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizden bahsettik. Bölgemiz istihdamına ve ülkemiz ekonomisine katkıları için Mescier ailesine teşekkür ediyorum. Kazasız-belasız çalışmalar diliyorum” dedi.
Bu haber 2024-02-07 09:31:50 eklenmiş ve 1003 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Mescier Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş fabrikasını ziyaret etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik,  Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Meclis Üyeleri Semih Kaptan ve Necmi Balık ile birlikte fabrikayı gezen Başkan Fırıncıoğlu, üretimle de ilgili bilgiler aldı.

 

Daha sonra fabrika çalışanlarıyla birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Fırıncıoğlu, yemeğin ardından işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Fabrika personeline kazasız belasız çalışmalar dileyen Başkan Fırıncıoğlu, ziyaret sonrası açıklamada bulunarak “Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren, ilimiz istihdamına büyük katkıları olan Mescier İşletme Müdürü Sayın Ertan Özkan’ı ve personeli ziyaret ettik. Ziyaretimizde şehrimiz için hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizden bahsettik. Bölgemiz istihdamına ve ülkemiz ekonomisine katkıları için Mescier ailesine teşekkür ediyorum. Kazasız-belasız çalışmalar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu esnaf ziyareti ziyaret
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›