“Yorulmak nedir bilmeden çalışacağız”

“Ortak Akıl Buluşmaları” kapsamında Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED)’na üye Dernek Başkanları ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Üyeleriyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Ortak akıl ve uyum kültürü çerçevesinde daha iyi daha güzel bir Bartın için her zaman yorulmak nedir bilmeden çalışacağız. İnşallah yeni dönemde de halkımızın teveccüh göstermesi halinde şehrimizin sorunlarını hükümetimizin de desteğiyle el birliğiyle aşacağız” dedi.
Bu haber 2024-02-06 16:40:28 eklenmiş ve 620 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Ortak Akıl Buluşmaları” kapsamında Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED)’na üye Dernek Başkanları ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Üyeleriyle bir araya geldi.

 

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve yeni hizmetlere kavuşması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere fikirleriyle destek olan Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Oda Üyelerimize teşekkür ediyorum. Ortak akıl ve uyum kültürü çerçevesinde daha iyi daha güzel bir Bartın için her zaman yorulmak nedir bilmeden çalışacağız. İnşallah yeni dönemde de halkımızın teveccüh göstermesi halinde şehrimizin sorunlarını hükümetimizin de desteğiyle el birliğiyle aşacağız. Katılım sağlayan herkese teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›