“Mesai kavramı olmadan çalışıyoruz”

Seçim ziyaretleri kapsamında “Halk Buluşmaları” toplantılarına devam eden Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Yıldız Mahallesi, Çaydüzü Mahallesi ve Demirciler Mahallesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı. “Katılımcı yönetim” anlayışını benimseyerek vatandaşlardan gelen öneriler ışığında çalışmalara şekil verdiklerini ifade eden Fırıncıoğlu, “Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyeti için mesai kavramı olmadan çalışıyoruz.” dedi.
Bu haber 2024-02-03 10:17:51 eklenmiş ve 340 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne 2 aydan az bir zaman kala programını yoğunlaştıran Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, mahalle mahalle Bartın’ı gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.


“Halk Buluşmaları” adı altında vatandaşların önerilerini, taleplerini ve sorunlarını dinleyen Fırıncıoğlu, yeni dönemde Bartın’a kazandıracağı projeleri de anlatırken 31 Mart için destek istiyor.

 

Seçim ziyaretleri programı kapsamında geçtiğimiz gün akşam Yıldız Mahallesi, Demirciler Mahallesi ve Çaydüzü Mahallesi’ne giden Başkan Fırıncıoğlu, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

 

“Hemşehrilerimize birlikte yol yürüyoruz”

 

Yıldız Mahallesi ve Demirciler Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerileri dinlerken ziyareti sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Sürekli temas halinde bulunduğumuz ve sık sık ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde bu hafta da bir dizi program gerçekleştirdik. Halk Buluşmaları kapsamında Demirciler Mahallemiz ve Yıldız Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyeti için mesai kavramı olmadan çalışıyoruz. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Bartın için her birini ayrı ayrı komşum olarak gördüğüm hemşehrilerimize birlikte yol yürüyoruz. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

 

“Katılımcı yönetim” anlayışı!

 

Çaydüzü Mahallesi’nde de vatandaşın görüş ve önerilerini dinleyip anında ilgili müdürlüklere ileten Başkan Fırıncıoğlu; “Halk Buluşmaları kapsamında Çaydüzü Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Göreve geldiğim günden bu yana önceliğim her zaman halkımızın talepleri ve ihtiyaçları oldu. ‘Katılımcı yönetim’ anlayışını benimseyerek vatandaşlarımızdan gelen öneriler ışığında çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizlere kıymetli düşünceleriyle katkı sağlayan Çaydüzü Mahallesi sakinlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu mahalle ziyaretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›