“Belediyecilik önce yürek işi sonra sözünün sahibi adam işi”

Seçim ziyaretleri kapsamında devam ettirdiği “Halk Buluşmaları”nda Ağdacı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yeni dönemde Cumhur İttifakı’nın gücüyle Bartın’a kazandıracağı projelerden bazılarını açıkladı. Bartın’ın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa neşteri vuracak olan Fırıncıoğlu, söyleyeceğimiz şeyleri devlet sırrı gibi saklamaya gerek yok. Kim kopya çekecekse, yapacaksa yapsın. Ama bunu kafayla kurmakla olmuyor. Onun için belediyecilik önce yürek işi sonra sözünün sahibi adam işi. Bartın’a bir şeyler kazandırabilirsek ne mutlu bana ne mutlu size.” dedi.
Bu haber 2024-02-02 09:53:39 eklenmiş ve 670 kez görüntülenmiştir.

 

 

Fırıncıoğlu, “devlet sırrı gibi saklamaya gerek yok” dedi, bazı projelerini açıkladı

 

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Halk Buluşmaları” adı altında gerçekleştirdiği toplantı programında Ağdacı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

 

Ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerinin de kendisine eşlik ettiği Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerinin ulaşım, temizlik ve su gibi sorunları dinleyerek, gelen talepleri ilgili birim amirlerine anında iletti.

 

Battı çıktılar, yaya köprüleri, yeni çevre yolu, İnkumu tüneli

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için destek isteyen Başkan Fırıncıoğlu, yeni dönemde Cumhur İttifakı’nın gücüyle Bartın’a kazandıracağı projelerden de bahsetti.

 

“Belediyecilik önce yürek işi sonra sözünün sahibi adam işi” diyen Fırıncıoğlu, trafik sorununa neşter vuracak projelerini açıklayarak “Ben 9 aylık Belediye Başkanlığı süresi içerisinde Cumhur İttifakının Belediye Başkanı olmaktan çok mutlu oldum. Cumhur ittifakının yapmayı düşündüğü ve uygulamaya koyduğu; Aktıp’ın oraya bir battı çıktı, Özel İdare’nin oraya bir battı çıktı, Balmar’ın karşısından Yalı’dan Kaynarca’ya yaya köprüsü, Emekliler Evi’nden karşıya istinaf sorunu olmazsa yaya köprüsü, Belediyenin arkasından Vefa Park’tan Sıtmayanı’na yaya köprüsü, yeni Devlet Hastanesi açılıyor onun karşısından karşıya köprü, terminalden Akçamescid, Akçamescid’ten Muratbey, Murtabey’den Akgöz üzerinden limana çevreyolu, İnkumu’na tünel ve doğalgaz…Bunlar şuanda bizim Cumhur İttifakı olarak tasarladığımız ve broşürlerimizde açıklayacağımız şeyler, söyleyeceğimiz şeyleri devlet sırrı gibi saklamaya gerek yok. Kim kopya çekecekse, yapacaksa yapsın. Ama bunu kafayla kurmakla olmuyor. Onun için belediyecilik önce yürek işi sonra sözünün sahibi adam işi. Cenab-ı Allah bunu bize yazdı ve Bartın’a bir şeyler kazandırabilirsek ne mutlu bana ne mutlu size. Her şey gönlünüzce olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Arslan: “Hayal edilen büyük projeleri gerçekleştireceğiz”

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan da Fırıncıoğlu için destek isterken hayal edilen büyük projeleri Bartın’a kazandıracaklarının altını çizerek “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin ortak adayı Belediye Başkanımız Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart akşamı Belediye Başkanı yapmak için hazırız, kararlıyız. Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bugüne kadar görev yaptı. İnşallah bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Allah’ın izniyle Bartın’ımızı 5 yıl bugüne kadar yapılamayan, hayal edilen büyük projeleri Bartın’ımızda gerçekleştireceğiz. Bunları Cumhur ittifakının adayı Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile inşallah gerçekleştireceğiz. Kazanan Bartın olur inşallah.” dedi.

 

Özçelik: “Mahcup etmeyecek ve mahcup olmayacağız”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik de Cumhur İttifakı’nın Bartın ve ülkemizin geleceği için önemli olduğuna vurgu yaparken 31 Mart’ta Bartın halkının ittifaka en güçlü desteği vereceğini söyleyerek “Ortak adayımız olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Sayın Cemal Akın’ın Milletvekili olabilmek adına istifasından sonra Meclis Üyelerimizin ortak katkıları ile seçildiği ve o zamandan bu zamana kadar 9 aydır çok başarılı hizmetler yaptı. Çıtası çok yükseldi. Allah razı olsun. Biz inanıyoruz ki Bartın halkı ondan ziyadesiyle memnunlar. Bu kısacık süreye bu başarıyı gerçekleştirmiş olan Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart’ta siz saygıdeğer halkımızın karşısına bizim Cumhur İttifakının Belediye Başkanı olarak meclis üyeleri ile birlikte çıkacak. Ben inanıyorum ki tabii ki sizlerin takdiri ve teveccühü ile seçilecek. O da mahcup olmayacak, ona bu gücü kuvveti veren Cumhur İttifakı siyasilerini halkına karşı mahcup etmeyecek. Siyasi iradeler olarak Cumhur İttifakı ruhuna layık olmaya çalışacağız. Genel Başkanımızın bu tasarrufu Sayın Tayyip Erdoğan’ın bu takdirine asla ben siyasi partiler olarak mahcup olmayacağımıza inanıyorum. Bizler onun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Onlar bu takdirlerin karşılığında Bartın’da Cumhur İttifakı bu seçimi kazanarak elinden gelen gayreti gösterip bize hizmet etme şansı ve fırsatı verecektir. 31 Mart’ta bizleri unutmayacağınıza inancımız sonsuz. Allah birlik beraberliğimizi daim kılsın. Bu fırsatı bizlere verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Ağdacı Mahallesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›