“Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi”

Gündüz esnaf ziyaretleri akşam da ev buluşmalarıyla Bartın halkının sesine kulak veren CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 15 Şubat’tan sonra projelerini kamuoyuna açıklayacağını ve tüm siyasi tecrübesiyle kentin geleceğini şekillendirmek adına çözüm odaklı çalışmalar yapacağını belirtirken “Vatandaşın kentle ilgili sorunları çok fazla... Bu sorunların çözümünü de önümüzdeki dönem gerçekten kamu ve halk yararına çalışan bir toplumcu belediyecilik anlayışıyla çözüleceğine inanıyorlar. O konuda bizim başarılı olacağımızı, geçmişte yaptıklarımızın yapacaklarımızın garantisi olduğunu söylüyorlar ve bu güvenle bu inançla bize destek, katkı veriyorlar. Ben bir kez daha kadirşinas Bartın halkına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 31 Mart’ta sandıktan vatandaşlarımızın oyu ile çıktığımızda ‘nerede kalmıştık?’ diyerek Bartın’a hizmet etmenin tekrar mutluluğunu yaşarız.” dedi.
Bu haber 2024-02-01 10:04:09 eklenmiş ve 437 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Bu güvenle, bu inançla halkımız bize destek”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

 

 

CHP’nin Bartın Belediye Başkanı Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

Beraberinde parti yönetimi ve CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Şamil Keser ile saha ziyaretlerine tam gaz devam eden Yalçınkaya, şehir merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı.

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne 2 ay gibi bir zaman kalırken bu süreci en iyi değerlendirmek için hummalı bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Yalçınkaya, ziyaretleri sonrasında EYBEY Medya’ya özel değerlendirmede bulundu.

 

Vatandaşların sesine de kulak vererek Bartın’ın geleceği için hazırladığı projeleri 15 Şubat’tan sonra kamuoyuyla paylaşacağını kaydeden Yalçınkaya, geçmişte yaptığı çalışmaların yapacaklarının garantisi olduğunu ve Bartın halkının da bu konuda kendisine güvendiğini söyledi.

 

“‘Nerede kalmıştık?’ diyerek yeniden hizmet edeceğiz”

 

Sahada halkın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaşan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 31 Mart’ta sandıktan çıktıklarında “nerede kalmıştık?” diyerek Bartın’a yeniden hizmet etmenin tekrar mutluluğunu yaşayacağını vurgulayarak şöyle konuştu:

 

“Gerçekten 2 ay kaldı ve bu 2 aylık süreci çok iyi değerlendirmek için arkadaşlarımızla beraber hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Gündüz esnafımızı geziyoruz, iş yerlerini geziyoruz, kamu kurumlarını geziyoruz, sivil toplum örgütlerini geziyoruz. Akşamları da ev toplantılar, site toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Tabi bu yaptığımız toplantılarda özellikle ev toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde en önemli sorun Bartın’ın trafik sorunu olduğu dile getiriliyor. Aynı şekilde hayat pahalılığından çok şikayet ediyorlar. Bartın Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında hizmetlerin yapılması gerektiğini dile getiriyorlar. Bizler de bu konuda projelerimizi hazırladığımızı ve inşallah 15 Şubat’tan sonra da halkın beklediği sorunların çözümü konusunda nasıl çalışmalar yapacağımızı kendilerine ileteceğimizi söylüyoruz.

 

Vatandaşın sorunu çok fazla, esnafın sorunu da çok fazla gibi gözüküyor. Çünkü hangi esnafı ziyaret etsek bir durgunluktan bahsediyor. Ürünlere devamlı olarak zam geldiğini, vatandaşında alım gücünün azaldığını öne sürerek beklenen ticaret hacmini gerçekleştiremediklerini söylüyorlar. Dolayısıyla piyasada bir durgunluk var. Vatandaşın kentle ilgili sorunları çok fazla...

 

Bu sorunların çözümünü de önümüzdeki dönem gerçekten kamu ve halk yararına çalışan bir toplumcu belediyecilik anlayışıyla çözüleceğine inanıyorlar. O konuda bizim başarılı olacağımızı, geçmişte yaptıklarımızın yapacaklarımızın garantisi olduğunu söylüyorlar ve bu güvenle bu inançla bize destek, katkı veriyorlar. Ben bir kez daha kadirşinas Bartın halkına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 31 Mart’ta sandıktan vatandaşlarımızın oyu ile çıktığımızda ‘nerede kalmıştık?’ diyerek Bartın’a hizmet etmenin tekrar mutluluğunu yaşarız.”

 

“Sorunların çözümü noktasında kararlıyız”

 

“Siyasi tecrübelerinizle Bartın’a yeni dönem neler kazandırmayı planlıyorsunuz?” sorusuna da Yalçınkaya, şu yanıtı verdi:

 

“Benim zamanımda nüfus 34 bindi şimdi 75 bine yaklaşan bir nüfus var. Dolayısıyla Bartın’ın nüfusu çok yoğunlaşmış ve Bartın’ın geniş bir alanda da belediye hizmetlerine muhtaç hale gelmiş. Dolayısıyla yeni yerleşim yerlerinde özellikle köylerimiz, olurda mahalle olarak belediye sınırları içerisine katılan bu bölgelerde vatandaşlarımız hizmet anlamında yeteri kadar hizmet alamadıklarını söylüyorlar. Dolayısıyla bu yeni yerleşim olarak, mahalle olarak belediye sınırların katılan bu bölgelere öncelikle hizmet ağımızı hızlı bir şekilde getirmek istiyoruz. Onların gerek doğalgaz çalışmalarını da tamamlayarak o mahallelerde doğalgaz ihtiyaçlarını gidermek, aynı zamanda yol, altyapı ve su sorunlarını çözme konusunda kararlı bir çalışma örneğini sergilemek istiyoruz. 

 

Dediğim gibi kentin sorunları fazlalaşıyor. Kentte trafik sorunu var, büyüyen kentin büyük sorunları ortaya çıkıyor. Bunun haricinde esnafımıza kolaylık sağlayacak, emeklimize kolaylık sağlayacak, gencimize, çocuğumuza, kadınımıza Bartın Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında destek ve katkılarımızı gösterecek projelerimizle inşallah dediğim gibi 15 Şubat’tan sonra vatandaşımıza projelerimizi tanıtarak neler yapacağımızı söyleyeceğiz.”

 

Yalçınkaya, girdiği her dükkanda hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini ve önerilerini dinledi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın CHP Bartın Belediye Başkanı Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri esnaf ziyareti
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›