“Bartın için 7 gün 24 saat halkımızın emrindeyiz”

Bartın Belediyesi Başkanı Cemal Akın, Lütfiye Caddesi, Hükümet Caddesi ve Belediye Bahçesi’nde esnaf ve vatandaşlara hatırlarını sorarak taleplerini dinledi.
Bu haber 2019-08-07 16:49:27 eklenmiş ve 176 kez görüntülenmiştir.

 

Her fırsatta esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerine Lütfiye Caddesi, Hükümet Caddesi ve Belediye Bahçesi’nde devam etti.

Esnafları tek tek gezerek bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Akın, karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaştı, sohbet etti. Akın, ziyaretlerde yaptığı sohbetlerde vatandaşlara bir bir hatır sorarak görüş ve önerileri dinledi.

Halkın içinde sorunları ve talepleri öğrenerek gerekeni yaptıklarını söyleyen Başkan Akın, “Vatandaşlarımızın belediyemize gelmesini beklemeden mahalle mahalle gezerek, kahvehaneleri, çay bahçelerini ve esnaflarımızı ziyaret ederek her fırsatta halk ile iç içeyim. Ziyaretlerde hem devam eden çalışmalarımızı anlatıp hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizle ilgili bilgi ve görüş alışverişi yapıyoruz. Hem de talep ve ihtiyaçları dinleyip  gerekeni yapmak üzere hızla harekete geçiyoruz. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Bartın için 7 gün 24 saat halkımızın emrine amadeyiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›