“31 Mart’tan sonra ivedilikle gerekli çalışmaları başlatacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, taksi duraklarını ziyaret ederek şoför esnafı ile bir araya gelirken esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Şehrin en önemli sorunlarının başında trafik sorununun geldiğine dikkat çekerek çözüm için projelerinin hazır olduğunu kaydeden Yalçınkaya, 31 Mart’tan sonra ivedilikle gerekli çalışmaları başlatacağını açıkladı.
Bu haber 2024-01-31 09:56:06 eklenmiş ve 374 kez görüntülenmiştir.

 

Yalçınkaya, trafik sorununun  çözümü için söz verdi!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, saha ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor.

 

Ziyaret programı kapsamında kendisine CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar ve parti yöneticisi Kasım Kurada’nın da eşlik ettiği Yalçınkaya, son olarak  Bartın’da kent merkezinde bulunan Birlik Taksi, Hal Taksi, Kemer Taksi, Belediye Taksi, Hastane Taksi, Doğan Taksi, Kavaklı Taksi, Yalı Taksi ve Asma Taksi durağını ziyaret etti.

 

Her bir ziyaretinde taksici esnafıyla fikir alışverişinde bulunan Yalçınkaya, sorun ve talepleri de dinledi.

 

“Projelerimiz hazır”

 

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmede bulunan CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Yalçınkaya, trafik sorununun Bartın’ın en önemli sorunlarının başında geldiğine dikkat çekerek çözüm için projelerinin hazır olduğunu belirtti.

 

Yakın bir tarihte projelerini kamuoyuna açıklayacağının bilgisini veren Yalçınkaya, bu projeleri hayata geçirmek için göreve geldiği ilk gün kollarını sıvayarak çalışmaya başlayacağını ifade etti.

 

Taksici esnafının işlerini kolaylaştırmak ve sorunlarına çözüm bulmak adına üstlerine düşen ne varsa yerine getireceklerini vurgulayan Yalçınkaya, “Ulaşım sektörünün önemli paydaşlarından biri olan taksi esnafımızın yaşamış olduğu sorunları dinlemek ve onlarla fikir alışverişinde bulunmak istedim. Gittiğimiz her durakta bizleri samimi ve içtenlikle karşılayan her bir esnafımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Taksi esnafımızın da dile getirdiği gibi şehrimizin en önemli sorunlarından biri trafik. Bu sorunun çözüme kavuşması için 31 Mart’tan sonra ivedilikle gerekli çalışmaları başlatacağız. Sorunun çözümü için projelerimiz hazır. Yakın bir tarihte projelerimizin detaylarını halkımızla paylaşacağız. Kısacası taksi esnafımızın işini kolaylaştırmak için belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa anında yerine getireceğiz. Bartın'da hiç bir esnafımız belediyeden kaynaklı herhangi bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmayacaktır.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın CHP CHP Bartın Belediye Başkanı Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya esnaf ziyareti seçim çalışması seçim
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›