MHP İl Genel Meclisi listesini açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Yönetimi’nin 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bartın halkının karşısına çıkarıp oy isteyeceği İl Genel Meclisi listesinden sürpriz çıktı. Bu dönem MHP’nin İl Genel Meclisi’ndeki tek üyesi olan Orhan Ölçek, bu kez AK Parti ile ortak hazırlanacak olan Bartın Belediye Meclisi Adayları listesinde yer alacak. İl Genel Meclisi listesinde ise 1. sıra Aynur Yıldırım’ın 2. sıra ise Gökhan Ermiş’in olacak.
Bu haber 2024-01-26 18:58:44 eklenmiş ve 279 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Ölçek, Belediye Meclisi’ne aday!

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve İl Genel Genel Meclisi Adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

 

Parti yöneticileri, teşkilat mensupları ve partililerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Özçelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bartın Merkez’in yanı sıra ilçe ve beldelerde, belediye başkanlarının, belediye Meclis üyelerinin, İl Genel Meclisi üyeleri ile ve muhtar ve azaların seçileceğini dile getirdi.

 

“Köylerimize hizmet getirebilmek için gayret gösterecekler”

 

Belediye için geçerli “üretken belediyecilik” anlayışının İl Özel İdaresi için de geçerli olduğunu vurgulayan Özçelik, “Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi olarak köylere hizmet götüren il Özel İdaresi'nde Bartın merkezinde hizmet edecek olan il genel meclisi üyelerimizi açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi üyelerini bir kez de sizlerin vesilesi ile çok değerli Bartın halkımız ile paylaşmak istiyorum. Bunlar; Aynur Yıldırım, Gökhan Ermiş, Abdullah Kömeç, Yalçın Uyan, Sefai Çakmak, Berkan Altaytaş arkadaşlarımızdır. Onlar oy durumlarımıza göre bölgelerde belirlenmiş olan bu arkadaşlarımız bizim seçim kampanyamızda çalışarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin oylarını alıp Allah nasip ederse, İl Genel Meclisi’nde Milliyetçi Hareket Partisi'ni temsil edecekler. Oradan köylerimize hizmet getirebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Üretken belediyecilik anlayışımız her ne kadar belediyelerimize geçerli ise de bu üretken belediyecilik anlayışı aynı zamanda il özel idaresi için de geçerlidir. Oralarda köylerimize hizmet getirebilmek, adaletli olabilmek, adaletli dağılım için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir.” dedi.

 

Ölçek, Belediye Meclisi’ne aday

 

Edinilen bilgiye göre; ilkeli ve başarılı siyaset çizgisi ile herkesin takdirini kazanan isimlerden biri olan MHP’li mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde hemşerilerinin karşısına MHP’nin Bartın Belediye Meclisi Üyesi Adayı olarak çıkacak.

 

 

ETİKETLER : Bartın MHP 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri MHP İl Genel Meclisi Listesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›