“Kalbimizdeki acısı çok derin”

Eşinin vefatının ardından cenaze törenine katılan, taziyeye gelen, telefonla arayarak veya sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak başsağlığı dileyenler için bir teşekkür mesajı yayınlayan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Hayat arkadaşım, eşim Hatice Fırıncıoğlu’nun kalbimizdeki acısı çok derin. Acımızı hafifletmek, kederimize ortak olmak için cenaze merasimine iştirak eden, taziyemize gelen, telefonla arayarak desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu haber 2024-01-26 09:42:42 eklenmiş ve 312 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu, teşekkür mesajı yayınladı

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, eşinin vefatının ardından cenaze törenine katılan, taziyeye gelen, telefonla arayarak veya sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak başsağlığı dileyenler için bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

43 yıllık eşinin vefatıyla acısının çok derin olduğunu belirten Başkan Fırıncıoğlu, acılarını hafifletmek, kederlerine ortak olmak için cenaze merasimine katılan, taziyeye gelen, telefonla arayarak desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederek mesajında şu ifadeleri kullandı:

 

“Geçtiğimiz Pazartesi günü kaybettiğim hayat arkadaşım, eşim Hatice Fırıncıoğlu’nun kalbimizdeki acısı çok derin. Acımızı hafifletmek, kederimize ortak olmak için cenaze merasimine iştirak eden, taziyemize gelen, telefonla arayarak desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a, MHP Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Edip Semih Yalçın’a, Sayın Sadir Durmaz’a, Sayın Yaşar Yıldırım’a, Bartın Valisi Dr. Sayın Nurtaç Arslan’a, komşu illerimizin değerli Valilerine, AK Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, CHP Bartın Milletvekili Sayın Aysu Bankoğlu’na, komşu illerimizin Milletvekillerine, ilçe ve belde Belediye Başkanlarımıza, komşu illerimizin Belediye Başkanlarına, siyasi partilerin İl Başkanlarına, Mahalli İdareler İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz’e, önceki dönem Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’a, kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürlerine, köy ve mahalle muhtarlarımıza, tüm protokol üyelerine, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, belediye personelimize, komşularımıza, akrabalarımıza ve tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Arayan, soran, mesaj atan; dualarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza da ailemiz adına ayrıca teşekkür ediyor, cümle geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah dostların yokluğunu göstermesin.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Hatice Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›