Tunç, “Hayırlı olsun” dedi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Bartınlılara TOKİ kuralarının hayırlı olmasını diledi.
Bu haber 2019-08-06 17:03:41 eklenmiş ve 164 kez görüntülenmiştir.

 

 

TOKİ Başkanlığı’nın Dallıca Bölgesi’nde inşa edeceği 423 konut için kuraların çekildi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın TOKİ konutlarının kura törenin yapıldığını belirterek; “Ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Aynı mutluluğu ev sahibi olmayan vatandaşların da yaşaması için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlıklara ve TOKİ Başkanı ile yetkililerine de teşekkür ederek “TOKİ tarafından Bartın Merkez Dallıca’da yapılacak konutlar için TOKİ Emlak Yönetim tarafından kura töreni yapıldı. Kurada 423 aile ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 50 bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Bartın Merkez Dallıca’da 2+1 ve 3+1 planda yapılacak 423 konut için Emlak Yönetim tarafında Ömertepesi Spor Salonu’nda Noter huzurunda kura töreni düzenlendi. Aynı mutluluğu ev sahibi olmayan vatandaşlarımızın da yaşaması için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımıza ve TOKİ Başkanımız ve yetkililerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın TOKİ AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›