“Desteğiniz çok önemli”

31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdüren Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, programı kapsamında ziyaret ettiği kurumlarda personellerle tek tek tokalaşıp, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek 31 Mart yerel Seçimleri için destek istedi.
Bu haber 2024-01-22 10:24:38 eklenmiş ve 363 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdürüyor.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bartın Belediye Başkan Adayı olarak ismini açıklamasının hemen ardından sahaya inen Başkan Fırıncıoğlu, resmi kurum ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, son olarak Bartın Enerjisa Başkent Müdürü Ali Fuat Arslan, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Şaban Çengel ve Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin’i ve kurumlarda görevli personeli ziyaret ederek, sohbet etti.

 

 

Personellerle tek tek tokalaşıp, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fırıncıoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi.

 

 

“Vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsedik”

 

 

Kurum ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Hep birlikte yaşadığımız bu şehirde, sorunlarınıza çözüm bulmak ve geleceği birlikte şekillendirmek için önemli bir yola çıkıyoruz. Hep birlikte yeni hikayeler yazacağız. Değişim ve gelişim için çıktığımız bu yolda Allah’ın takdiri ve sizlerin desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğim 22 Mart 2023 tarihinden buyana yaptığım çalışmalarla vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsedik. Az zamanda çok işler yaptık. Teveccüh göstermeniz durumunda aynı anlayışla vizyon projeleri şehrimiz için el birliğiyle hayata geçireceğiz. Bu nedenle desteğiniz çok önemli. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu kurum ziyaretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›