“Bu şehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

Halk buluşmalarına Yıldız Mahallesi’nde devam eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bu şehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2024-01-20 11:26:30 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, halk buluşmalarına Yıldız Mahallesi’nde devam etti.

 

 

Yıldız Mahallesi’ne ve Bartın’a dair gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşlardan gelen öneri, talep ve soruları yanıtladı. 

 

 

Gelen soru ve önerileri değerlendirerek tek tek ilgili daire müdürlerine anında ileten Başkan Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Halk Buluşmaları kapsamında bu akşam Yıldız Mahallemize misafir olduk.  Mahallemize ve şehrimize dair gerçekleştirdiğimiz bilgilendirmelerin ardından vatandaşlarımızdan gelen öneri, talep ve soruları yanıtladım. Gelen soru ve önerileri değerlendirerek tek tek ilgili daire müdürlerimize anında ilettim. Daha güzel ve çağdaş bir şehir inşa edebilmek, geleceğe dair yatırımlar yaparak şehrimizin marka değerini yükseltmek en büyük arzumuz. Bu kapsamda değerli vatandaşlarımızın destekleri de bizler için kıymetli. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayarak gelen hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu şehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Yıldız Mahallesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›