“Çözüm için ne gerekiyorsa yaptık”

Gürgenpınarı Mahallesi’ne Halk Buluşmaları adı altında ziyaret gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Bizlere iletilen talep, şikâyet ve önerileri dinleyerek her zaman çözümü için ne gerekiyorsa yaptık” dedi.
Bu haber 2024-01-18 09:28:40 eklenmiş ve 811 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Gürgenpınarı Mahallesi’ne Halk Buluşmaları adı altında ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Bu ziyaretinde Başkan Fırıncıoğlu, sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların önerilerini, taleplerini ve şikâyetlerini dinleyip, anında ilgili daire müdürlerine aktardı.

 

 

Mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için çok teşekkür eden Başkan Fırıncıoğlu, “Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Bizlere iletilen talep, şikâyet ve önerileri dinleyerek her zaman çözümü için ne gerekiyorsa yaptık. Bu kapsamda halk buluşlarımızda da öneri veya taleplerini dinleyerek ilgili daire müdürlerimiz anında iletiyoruz. Son olarak Gürgenpınarı Mahallemizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Gürgenpınarı Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›