DSİ Heyeti, Bartın’da durum değerlendirmesi yaptı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçarslan, Bartın’da devam eden ve planlama aşamasında olan işlerle ilgili durum değerlendirmesi yaparken beraberindeki teknik ekiple birlikte Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı 1. Kısım işinde saha incelemesinde bulundu.
Bu haber 2024-01-15 09:29:18 eklenmiş ve 337 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçarslan başkanlığında, DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, Taşkın Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Bahattin Avcuoğlu, Başkan Yardımcısı Mesut Keleş, ilgili şube müdürlerinin ve teknik ekibin katılımlarıyla Bartın DSİ 233. Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda devam eden ve planlama aşamasında olan işlerin durumu hakkında toplantı düzenlendi.

 

Toplantı sonrasında DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçarslan, DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, Taşkın Kontrol Dairesi Başkanı Dr. Bahattin Avcuoğlu, Başkan Yardımcısı Mesut Keleş, Taşkın Projeleri Şube Müdürü Ali Sercan Peker, Taşkın Etüdü Değerlendirmesi Şube Müdürü Seda Yılmaz, 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan, Taşkın Kontrol Şube Müdürü Cemil Ercan, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Mahmut Korfal, Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Ahmet Yalçın ve teknik ekip ile birlikte Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı 1. Kısım işinde incelemelerde bulundu.

 

 

ETİKETLER : Bartın DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçarslan DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›