Yeni cezaevinin ihalesi gerçekleştirilecek

Bartın’a 1 adet T Tipi Ceza İnfaz Kurumu, 1 adet Açık Ceza İnfaz Kurumu, 60 adet cezaevi lojmanı ve müştemilat yapımı işi, 8 Ocak Pazartesi günü (bugün) ihaleye çıkıyor.
Bu haber 2024-01-08 09:58:41 eklenmiş ve 414 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz yaptığı açıklamada Bartın’a 1 adet T Tipi Ceza İnfaz Kurumu, 1 adet Açık Ceza İnfaz Kurumu, 60 adet cezaevi lojmanı ve müştemilat yapımı işinin 8 Ocak’ta ihalesinin yapılacağını açıklamıştı.

 

Milletvekili Aldatmaz; Bartın Serdar Köyü mevkiinde 46.018,08 metrekare alan üzerine 1 adet T Tipi Ceza İnfaz Kurumu ile 1 adet Açık Ceza İnfaz Kurumu ve bunlara ait hizmet binalarının yapılacağını belirterek, “8 Ocak’ta ihalenin yapılarak sözleşmenin imzalanmasının ardından 15 gün içerisinde müteahhit firmaya yer teslimi yapılarak, inşaat çalışmalarına başlanacak. Bu tarihten itibaren 650 gün içerisinde tesislerin inşaatı tamamlanacak. Yapılacak olan kurumlarda; T tipi Ceza infaz kurumunda bin, Açık Ceza İnfaz Kurumunda ise 240 olmak üzere toplam bin 240 tutuklu ve hükümlü kalacak. Mevcut ceza infaz kurumlarımızla birlikte de çalışan sayımız 500’e çıkacak.” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ihale
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›