Vali Arslan, başsağlığı ve sabır diledi

Özel bir işletmeye ait maden ocağında meydana gelen kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden maden işçisi Ferdi Özgün’ün merkeze bağlı Aşağıdere köyünde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, hayatını kaybeden maden işçisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diledi.
Bu haber 2024-01-06 10:48:57 eklenmiş ve 234 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, özel bir işletmeye ait maden ocağında meydana gelen kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden maden işçisi Ferdi Özgün’ün merkeze bağlı Aşağıdere köyünde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

Vali Arslan, hayatını kaybeden maden işçisine Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı ve sabır diledi.

 

 

33 yaşındaki maden işçisi Ferdi Özgün, 26 Aralık günü vagonların arasında sıkışarak ağır yaralanmıştı. Bartın’daki bir hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Özgün, tedavisi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

 

 

1 haftadır yaşam mücadelesi veren Özgün, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. 33 Genç yaşta hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki madenci Ferdi Özgün, Kozcağız Aşağıdere köyünde toprağa verildi.

(Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›