Fırıncıoğlu, adaylığını açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan Adayı ve Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Bartın Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı. Yoğun ilgi ve destekle karşılanan Fırıncıoğlu, “Bu sevgiyi gördükten sonra sizinle seçime değil ölüme bile giderim” dedi.
Bu haber 2024-01-06 10:40:56 eklenmiş ve 365 kez görüntülenmiştir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan Adayı ve Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Bartın Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programla Bartın Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı.

 

 

Sosyal tesisler girişinde meşalelerle karşılanan Fırıncıoğlu’nu salonda MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, belediye başkanları ve MHP teşkilatı ile çok sayıda partili ve belediye personeli karşıladı.

 

 

“Her iki partiye de sonsuz şükranlarımı sunuyorum”

 

 

Programda yaptığı konuşmada mutluluğunu dile getiren Fırıncıoğlu, “Bugün sabah saatlerinde 3’üncü kez dede oldum. Cenabı Allah herkese göstersin. Bugün bu mutlu günümde sizlerle beraber adaylığımı da açıklamak istedim. Bundan sonrası Adalet Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin takdirleri doğrultusundadır. Her iki partiye de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ama bu sevgiyi gördükten sonra sizinle seçime değil ölüme bile giderim. Cenabı Allah yüzünüzden gülücüğü, cebinizden parayı, evinizden mutluluğu hiçbir zaman eksik etmesin. Ve hiçbir zamanda kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ne merde ne de namerte. Cenabı Allah ne yazdıysa onu göreceğim ama hepimizin başına hayır yazsın. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Özçelik: “İnancımız sonsuzdur”

 

 

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ise yaptığı konuşmada Bartın’ı daha güzel yerlere getirmeye çalışacaklarını belirterek şöyle konuştu:

 

 

“Bugün burada Bartın Belediye Başkanımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde aday olmakla ilgili fikirlerini beyan ettiler. Süreç devam ediyor. Biliyorsunuz Yüksek Seçim Kurulu’na genel merkezlerin son rötuşlarını yaptıktan sonra teslim ettiği adaylar açıklandığında esas resmi bir basın açıklaması ile halkımızla paylaşacağız. Tabi biz Cumhur İttifakı ruhuyla hareket eden bir siyasi iradeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nden o gün oy pusulasında üç hilale oy verilerek seçilecek olan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun arkasında bir de biliyorsunuz AK Parti var, milletvekilimiz var, bakanımız var. Biz bu ruhla gelecek olan 5 seneyi omuzlarımızda taşımak, başarmak, mahcup olmamak adına Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile yola çıkıyoruz. Bundan sonraki tanıtım toplantısında milletvekilimiz, AK Parti yöneticileri ve teşkilatları da olacak. Ben inanıyorum ki başlamış olduğu bu güzel yolculuğun devamını getirecek inancımız sonsuzdur. Bartın halkında karşılık bulmuştur, mahcup olmayacak ve mahcup etmeyecektir. Biz de parti mensupları olarak 24 saat değerli başkanımızın yanındayız ve arkasındayız. Birlik, beraberlik içerisinde Bartın halkının emanetini en üst seviyeye getirebilmek, yaşanabilir ve huzur dolu bir Bartın için elimizden gelen gayretleri belediyecilik anlamında ve aynı zamanda devlet yatırımları ile artık ufak tefek sorunları bitmiş, esas sorunlarının çözümü için hükümetle beraber kol kola girerek inşallah Bartın’ı daha güzel yerlere getirmeye çalışacağız.”

 

 

Fırıncıoğlu, programın ardından ise katılımcıların tebriklerini kabul etti.

 

 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 2024 Mahalli İdareler Seçimleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›