2024 Yılı Eylem Planı onaylandı!

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2024 yılı Eylem Planı onaylanarak kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın artırılması ve şiddetin önlenmesi amacıyla tüm kurum ve kuruluşların iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürütmelerine karar verildi.
Bu haber 2023-12-28 09:16:38 eklenmiş ve 216 kez görüntülenmiştir.

 

 

Mücadeleye koordinasyon içerisinde devam edilecek

 

Bartın’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında kurul üyelerinin katılımıyla Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Bartın’da kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen çalışmalar hakkında yapılan bilgilendirme sunumumun ardından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planının 2023 yılı faaliyetleri ile Farkındalık ve Bilinçlendirme Çalışmaları kapsamında yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, 2024 yılı Eylem Planı onaylanarak kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın artırılması ve şiddetin önlenmesi amacıyla tüm kurum ve kuruluşların iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürütmelerine karar verildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›