“Daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam”

Sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini bizzat dinlemeye özen gösteren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, bu kez Hendekyanı Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederken vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sevgisi ve ilgisi ile karşılaşan Fırıncıoğlu, “birlik ve beraberlik” vurgusu yaparken “Hep birlikte el ele vererek, daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-12-22 09:39:55 eklenmiş ve 383 kez görüntülenmiştir.

 

Fırıncıoğlu, “şeffaf yönetim anlayışı” dedi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için adaylar henüz netlik kazanmazken Bartın’da “ittifak adayı” olacağına kesin gözüyle bakılan mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Fırıncıoğlu, şeffaf yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirtirken her türlü öneri ve eleştiriye de açık olduğunun altını çizerken talepleri dinliyor.

 

Ziyaret turları kapsamında geçtiğimiz gün Hendekyanı Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, sorunlara çözüm bulmak ve birlikte daha güzel bir şehir inşa etmek için sahada olduğunu söyledi.

 

“Bu şehri daha güçlü ve yaşanabilir kılacak”         

 

Vatandaşların samimi ve sıcak yaklaşımıyla karşılaşan Fırıncıoğlu, “Halkımızın refahı ve memnuniyeti benim için birinci önceliktir. Sizlerin yaşam kalitesini artırmak, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız. Ancak, bu süreçte sizinle işbirliği yapmak, ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde anlamak ve çözümler üretmek için görüşlerinize ihtiyacımız var. Bu süreçte şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Her türlü öneri, eleştiri ve taleplerinize açığız. Sizleri dinlemek, sorunlarınıza çözüm bulmak ve birlikte daha güzel bir şehir inşa etmek için buradayız. Unutmayın, bu şehirde birlikte yaşıyor, birlikte büyüyoruz. Her birinizin katkısı bu şehri daha güçlü ve yaşanabilir kılacak. Hep birlikte el ele vererek, daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. İlginiz, destek ve katkılarınız için teşekkür eder, sizleri her zaman dinlemeye ve yanınızda olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu esnaf ziyareti ziyaret
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›