Bartın TSO’dan 100. Yıla özel bayrak dağıtımı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Cumhuriyetin 100. Yıldönümü dolayısıyla Bartın esnafı ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı. Ayrıca 100. yıl kutlamaları için Bartın Ticareti ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan 4 bin 500 adet Türk Bayrağı, 100. yıl logolu 500 adet tişört ve şapka, 100. yıl logolu bin adet Türk Bayrağı da Bartın Valiliği’ne teslim edildi.
Bu haber 2023-10-30 12:45:14 eklenmiş ve 814 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Sefai Çalıkoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın’ın cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

 

 

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, yaptığı açıklamada tüm dükkânların bayraklarla donatılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bugünlere gelmemizi sağlayan Atatürk ve silah arkadaşları, Cumhuriyet ve İstiklal uğruna canını feda etmiş tüm herkesi rahmetle anıyoruz. Bugünlere gelmemizin en büyük sebebi onlardır. Bugün 100. Yılı kutluyoruz. Ben çocukluğumda 50. Yılı kutlamıştım. Şimdi 100. Yılı kutluyoruz. Bu mutluluğa, bu onura eriştik. Burada gördüğümüz en güzel tablo bütün dükkânların bayraklarla donatılmış olması. Herkes çok coşkulu. Bayrak dağıtırken çocuklar elimizdeki bayrakları hemen kapıyorlar. Bu duyguları görmek gerçekten çok güzel bir şey. Bugün 100. Yılı kutluyoruz ama ben sonsuza dek dünya var olduğu sürece bu Cumhuriyetin var olacağına inanıyorum” dedi.

 

 

100. Yıl logolu tişört ve şapka

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ile Genel Sekreter Ahmet İncekara, Bartın Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret etti.

 

 

Gerçekleşen ziyaret kapsamında Bartın Valilik koordinasyonu ile düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl kutlamaları için Bartın Ticareti ve Sanayi Odası olarak 4 bin 500 adet Türk Bayrağı, 100. yıl logolu 500 adet tişört ve şapka, 100. yıl logolu bin adet Türk Bayrağı Bartın Valiliği’ne teslim edildi.

 

 

TSO Başkanı Halil Balık, “Cumhuriyet; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, istiklâli ve istikbali uğruna ölüme meydan okuyan, milli ve manevi değerlerini çiğnetmeyen, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen Kurtuluş Savaşımızı eşsiz bir zaferle taçlandıran kahraman ecdadımızdan bizlere emanettir. Bu emaneti en iyi şekilde muhafaza ederek geleceğe taşımak için her türlü görevi omuzlamak vazifemizdir” dedi.

 

 

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama çalışmaları için gereken özverinin ve minnetin sağlanmasındaki memnuniyeti dile getiren Bartın Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Bizler, gerçekleştireceğimiz tüm işlerde ülkemizi daha da ileriye taşıyarak Cumhuriyet’imizi payidar kılacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

100. yıl kutlama çalışmaları hakkında istişarenin yapıldığı ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve temenniler ile son buldu.

ETİKETLER : TSO Türk Bayrağı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›