Mekeç, Aldatmaz ve Bankoğlu’na sordu:

Saadet Partisi grubu ve muhalefet partileri tarafından TBMM’de verilen önergelere Bartın milletvekillerinin hangi yönde oy kullandıklarını soran Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, “Saadet-Gelecek Grubu adına TBMM’de verdiğimiz ve diğer muhalefet partileri tarafından verilen önergelere Bartın Milletvekilleri Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ve Sayın Aysu Bankoğlu’na hangi yönde oy kullandıklarını soruyorum” dedi.
Bu haber 2023-10-26 12:21:27 eklenmiş ve 330 kez görüntülenmiştir.

 

“Hangi yönde oy kullandınız”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Saadet Partisi grubu ve muhalefet partileri tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verilen önergelere Bartın Milletvekillerinin hangi yönde oy kullandıklarını sordu.

 

 

Verilen önergelerin reddedildiğini belirten Mekeç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Saadet-Gelecek grubu adına TBMM’de verdiğimiz ve diğer muhalefet partileri tarafından verilen önergelere Bartın milletvekilleri Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ve Sayın Aysu Bankoğlu’na hangi yönde oy kullandıklarını soruyorum.

 

 

Enflasyon canavarı karşısında aldığı maaşla geçinemeyen emeklilerimizin, maaşlarının yeniden düzenlenmesi için verilen önerge Meclis tarafından reddedildi.

 

 

Saadet ve Gelecek gurubunun ‘Filistin’de gerçekleşen insanlık suçunun ve hastane katliamının yerinde  tespit edilerek dış politikada referans oluşturacak çalışmaların yapılması için meclis tarafından bir heyet gönderilmesi’ önergesi Meclis tarafından reddedildi

 

 

Yine seçim öncesi büyük mağduriyetlere ve bir takım arızlara sebep olduğu için toplumun tüm kesimleri tarafından desteklenen  ‘Mülakat uygulamasının kaldırılması’ vaadi vardı. Seçimlerin ardından geçen süreye rağmen hiçbir adım atılmadığı için bir önerge hazırlayarak Meclise sunduk.

 

 

Saadet-Gelecek grubu adına sunduğumuz kamuda işe alımlarda mülakat uygulamasının kaldırılması yönündeki önerimiz de meclis tarafından reddedildi.

 

 

Milletimiz ve ülke menfaati için hazırlanmış bu önergelere Bartın milletvekilleri Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ve Sayın Aysu Bankoğlu hangi yönde oy kullandı?”

ETİKETLER : Mücahit Mekeç Saadet Partisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›