Çelik Kanatlar ve Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu büyüledi

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bartın’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Bir haftaya yayılan etkinlikler kapsamında ilk olarak Jandarma Genel Komutanlığı Çelik Kanatlar Helikopter Gösterisi ve Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu Konseri vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Bu haber 2023-10-19 10:29:16 eklenmiş ve 52 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bartın’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.

 

 

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğe Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya, Vali Yardımcısı Zeynep Topcu, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan etkinlik Jandarma Genel Komutanlığı Çelik Kanatlar Helikopter Gösterisi ile devam etti.

 

 

Etkinlik, gökyüzüne yükselen çelik kanatların akrobatik manevralarla muhteşem bir hava gösterisi sergilemesinin ardından her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu Konseri ile sona erdi.

ETİKETLER : Jandarma Genel Komutanlığı Çelik Kanatlar Helikopter Gösterisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›