TOKİ İhalesi yapıldı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 424 konutluk TOKİ konutlarının yapım ihalesinin gerçekleştiğini açıkladı.
Bu haber 2019-07-31 16:08:22 eklenmiş ve 258 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TOKİ’nin Bartın Dallıca’da inşa edeceği 424 konut, 16 derslikli ilkokul, ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesinin yapıldığını açıkladı.

 

Kura çekimi 5 Ağustos’ta yapılacak

 

Bartın Merkez Dallıca’da projelendirilen 424 Konutun kura çekiminin ise 5 Ağustos 2019 tarihinde Ömer tepesi Kapalı Spor Salonu’nda saat 14:00’te gerçekleştireceğini belirten Milletvekili Yılmaz Tunç, kuraya girecek vatandaşlara cep telefonlarına gönderilecek olan mesaj yoluyla da bilgi verileceğini belirtti.

 

TOKİ Bartın’a yöresel mimaride 424 konut inşa edecek

 

Milletvekili Tunç, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bartın’ın Merkez İlçesi, Dallıca Köyü’nde 424 adet konut inşa edileceğini ve Proje kapsamında ayrıca 16 derslikli ilk okul, ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığını söyledi.

Yükseklikleri zemin artı 3 kat olan konutların 42’si 1+1, 298’i 2+1 ve 83’ü ise 3+1 planında inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, “Bartın’ın mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat silmeleri ve söve gibi özellikler modernize edilerek uygulanacak.” dedi.

Yöresel ve yatay mimari tarzda inşa edilecek projeyle mahalle kurgusunun oluşturulduğunu kaydeden Tunç, Bartın’ın yerleşim alanıyla, okulu, dükkânları, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanlarıyla, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine kavuşacağını söyledi.

ETİKETLER : Bartın TOKİ ihale AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›