2 aylık süreçte 9 bin 422 kişi uygulamayı indirdi

Bartın Belediyesi Belediye İlan Servisi tarafından yapılan sesli anonslar, cepte anons uygulaması ile gerek yurt içinde yurt içi gerekse yurt dışındaki tüm vatandaşlar tarafından artık cep telefonlarından takip edebiliyor. Uygulamaya geçilen 2 aylık süreçte vefat, su kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyuruları cep telefonlarından takip etmek isteyen 9 bin 422 kişi cepte anons uygulamasını cep telefonlarına indirdi.
Bu haber 2023-12-21 09:45:36 eklenmiş ve 970 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi tarafından daha önce hoparlör sistemi ile Belediye İlan Servisi tarafından yapılan sesli anonslar, geliştirilen uygulama sayesinde 22 Ekim’den bu yana vatandaşların cep telefonuna otomatik gönderiliyor.

Hayata geçirilen uygulama ile gerek yurt içinde yurt içi gerekse yurt dışındaki tüm vatandaşlar; cepte anons uygulaması ile Bartın Belediyesi duyurularını cep telefonlarından takip edebiliyor.

Uygulamaya geçilen 2 aylık süreçte vefat, su kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyuruları cep telefonlarından takip etmek isteyen 9 bin 422 kişi cepte anons uygulamasını cep telefonlarına indirdi.

 

Mobil uygulama üzerinden ücretsiz kullanım

 

Vatandaş Cepte Anons uygulamasını google play (android) ve apple (IOS) store üzerinden indirerek Bartın Belediyesi’nin ilanlarını takip edebiliyor. Uygulamayı kullanmak isteyen vatandaşlar https://play.google.com/store/apps/details... ve https://apps.apple.com/app/id1667215594 linklerinden uygulamayı telefonlarına  indirebilirler.

 

Cenaze ilanlarına belediye sitesinden ulaşmak da mümkün

 

Cepte anons uygulamasını telefonlarına indiren vatandaşlar uygulamaya giriş yaparak Bartın Belediyesi’ni seçtikten sonra tüm ilanlara erilebiliyor. Vatandaşlar bu uygulama üzerinden ilanları sesli ve görüntülü dinleyebilecekleri gibi Bartın Belediyesi web sitesi üzerinden “http://www.bartin.bel.tr/vefat-ilanlari” linkine tıklayarak cenaze ilanlarına yazılı olarak da “Vefat İlanları” başlığı altında ulaşabiliyorlar.

 

“Hoparlör sistemini kademeli olarak kaldırdık”

 

Projenin önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Yıllardır kent merkezinde kullanılan hoparlör sisteminden vatandaşlarımızın şikayetçi olduğunu gözlemledik. Vatandaşlarımızın haklı talebine kulak verdik. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak, görüntü ve gürültü kirliğini ortadan kaldırmak adına yeni bir süreç başlattık. Belediye tarafından yapılan sesli anonsları (cenaze ilanları, su veya elektrik kesintileri gibi önemli duyurular) Cepte Anons Mobil uygulamadan vatandaşlarımıza iletiyoruz. Sistem vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle karşılandı. 2 aylık bir süreçte toplam 9 bin 422 kişi cepte anons uygulamasını cep telefonlarına indirdi. Bu sayı her geçen gün artıyor.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu anons sistemi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›