Yeni lise için kanalizasyon hattı yapılıyor

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kanalizasyon hattı yapım çalışmaları devam ediyor.
Bu haber 2019-07-30 16:06:04 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

 

Belediyenin Fen İşleri ekipleri son olarak Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’nde yapımı tamamlanan Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin alt yapı ihtiyacını karşılamak için 750 metre uzunlukta 200’lük borularla yeni bir hat oluşturma çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili açıklamasında, “Okullarımızda  belediyemize ihtiyaç duyulan her konuda gereken çalışmayı yaparak eğitimi desteklemeye devam ediyoruz. Bu güne kadar okullarımıza bahçelerinin sıcak asfaltla düzenlenmesi, yol ve kaldırımlarının düzenlenmesi, spor, oyun ve dinlenme alanları  oluşturulması gibi hizmetler verdik. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi’ne yeni yapılan Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin kanalizasyon hattı yapım çalışmalarına devan ediyor. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekeni yaparak eğitimi desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›