280. Sokak’ta yol çalışması yapıldı

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler, iş ve çalışma programları kapsamında kentin çeşitli bölgelerinde, sıcak asfalt ile yol düzenleme, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Karaköy Mahallesi 280. Sokak’ta yol çalışması gerçekleştirildi.
Bu haber 2019-07-30 16:01:06 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Karaköy Mahallesi 280. Sokak’ta sıcak asfalt ile düzenlenen araç yolunda incelemelerde bulundu.

Başkan Cemal Akın, incelemelerle ilgili yaptığı açıklamasında, “Belediyemize bağlı ekiplerimiz iş ve çalışma programları kapsamında şehrimizin çeşitli bölgelerinde, sıcak asfalt ile yol düzenleme, yol ve kaldırım çalışmaları, çalışmalarını sürdürüyor. Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Teknik personellerimizden yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak, yerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetlerimizden kaynaklanan sorunlarla karşılaşmamaları amacıyla, tüm ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürmekteler. Tüm çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Karaköy Mahallesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›