Saadet Partisi’nin Kumluca için adayı Rasim Ulusoy

Kumluca Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Rasim Ulusoy, Kumluca’yı örnek bir belde haline getireceklerini söyleyerek “Eğer Kumluca halkı bizi desteklerle hedefe hep birlikte varacağız. Kumluca Belediye başkanlığını alacağız ve inşallah en güzel hizmetlerle Türkiye ve ilimizde örnek bir belediye olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız” dedi. Bartın’da “Milli Görüş Belediyeciliği”ni yeniden tesis etmek hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç de iktidar-yerel uyumu ifadelerine tepki gösterdi.
Bu haber 2023-12-15 14:03:41 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

“Örnek bir belediye olacak”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için Saadet Partisi aday adaylarını açıklamaya başladı.

 

 

Rasim Ulusoy, Saadet Partisi’nden Kumluca Belediye Başkanı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

 

Başvurusunu Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığına gerçekleştiren Ulusoy’a parti yönetimi ve partililer de eşlik etti.

 

 

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, başvuru sırasında yaptığı açıklamada Meclis’te konuşma yaptığı esnada fenalaşarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere ve tedavisine rağmen kurtarılamayarak vefat eden, geçtiğimiz yaz aylarında Bartın’a da gelen Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Milletvekili Bitmez için taziye dileklerini ileten Mekeç, “Genel Merkezimizin Seçim İşleri Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez bey iki gün önce Meclis’te yapmış olduğu konuşma esnasında rahatsızlanıyor ve bugün de Hakkı rahmetine kavuşuyor. Rabbim kendisine rahmet etsin. Ahireti hayrolsun, müjdesi cennet olsun” dedi.

 

 

“Bunu kabul etmiyoruz”

 

 

Bartın’da “Milli Görüş Belediyeciliği”ni yeniden tesis etmek hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen İl Başkanı Mekeç, iktidar-yerel uyumu ifadelerine tepki de göstererek “Bilindiği üzere 31 Mart yerel yönetimler seçimleri şehrimize hayırlı olsun. Yaptığımız çalışmaların sonuna doğru yaklaşıyoruz. İlçe başkanlarımızı, belde başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerimizi, belediye meclisi üyesi adaylarımızı açıklamaya ve Bartın halkı ile buluşturmaya devam edeceğiz. Bugün Kumluca’nın güzel insanlarına belediye başkanlığını 5 yıl süreyle yönetecek, kendisine güvendiğimiz ve ayrıca kefil olduğumuz Rasim Ulusoy başkanımızı Kumluca Belediye Başkanı Aday Adayı olarak açıklayacağız. Bundan dolayı seçimlerde kendilerine başarılar diliyoruz. Kumluca’yı kazanmak için yola çıktık, inşallah kazanacağız ve milli görüş belediyeciliğini Bartın tarihinde bir ilk olarak başlatmış olacağız. Milli görüş belediyeciliği içerisinde neler vardır? Yandaşçılık yoktur, yolsuzluk, rüşvet yoktur. Liyakati esas alan ve her türlü hizmeti yapabilme gayreti içerisinde olan bir anlayış vardır. Son yıllarda seçimlerde belli algılar oluşturulmak isteniyor. Belediye başkanları iktidardan olsun ya da bugün iktidarda olanlar ya da güçlü olanlardan olsun. Biz bunu kabul etmiyoruz. 2018 yılından itibaren Cumhur İttifakı kurulduğundan itibaren birçok ilimizi beldemizi ve ilçemizi Cumhur İttifakının partileri yönetmektedir. Bunun ne kadar faydasını gördüğümüzü Bartın halkına ve Kumluca halkına bırakıyorum. Eğer ki Bartın’a yeni vizyon katabilmek, Kumluca’yı yeniden gelişebilir bir hale getirmek için milli görüş belediyeciliğine ihtiyaç vardır. Bizler de bugün bu adımı atıyoruz ve inşallah Kumluca’yı kazanarak milli görüş belediyeciliğinin bayrağını dikmiş olacağız” diye konuştu.

 

 

“Milli Görüş Belediyeciliğini yeniden yaşatacağız”

 

 

Ulus İlçe Başkanı Bayram Taşçı da seçim süreci boyunca Milli Görüş Belediyeciliğini vatandaşlara yeniden anlatacaklarını belirterek “Milli Görüş Belediyeciliğini anlatmaya gerek yok. Biz insanlara yaşattık. 94 ruhu Saadet Partisi’ne aittir. Bizler bu konuda iddialıyız. 1994 yılındaki belediyecilik ruhu toplumun gönlüne taht kurmuştur. İnsanlarımıza yeniden anlatacağız ve belediyeleri alarak Milli Görüş Belediyeciliğini yaşatacağız inşallah” dedi.

 

 

“Kumluca’nın ihtiyacını iyi biliyoruz”

 

 

Saadet Partisi Kumluca Belediye Başkan Aday Adayı Rasim Ulusoy ise Kumluca’yı Türkiye’de ve Bartın’da örnek bir belde haline getireceklerinin sözünü vererek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Kumluca’mız için bir yola koyulduk. Kumluca’mızda çok büyük belediye eksikliklerinin olduğunu müşahede ettik. Vatandaşlarımızın da bizlere gelip Kumluca’da bir belediye başkanına ihtiyaç var dediklerinde bizde taşın altına elimizi koymaya karar verdik görevden kaçmadık. Kumluca’mızın nelere ihtiyacı olduğunu ve nelere ihtiyacı olmadığını gayet iyi biliyoruz. Belediye başkanlığını alarak Kumluca’mızda gayet güzel büyük hizmetler edeceğimizin farkındayız.

 

 

Bizler Kumluca’da tüm vatandaşları kucaklayacak bir siyaset yürüteceğiz. AK Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili, İyi Partili kardeşlerimizin hepsini kucaklayarak bir seçim atmosferine gireceğiz. Hepsinin desteklerine talibiz. Çünkü biz işimizi doğru ve güzel yapmak üzere yola çıktık.  Projelerimizle yapmak istediklerimizle ortaya çıkacağız. Bizler Kumluca Belediyesi makamına çok güzel şeyler katmak için yola çıkıyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan Kumluca’nın ihtiyaçlarını ortaya koyarak bir belediye başkanlığı yapacağız. Ekip çalışmasından hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Herkesin fikrini düşüncesini kaale alarak değerlendirerek yola çıkacağız.

 

 

“Örnek bir belediye olacak”

 

 

Yaya doğru ok lazım, eğri okla hedefe gidemeyiz diyoruz. Eğer Kumluca halkı bizi desteklerle hedefe hep birlikte varacağız. Kumluca Belediye başkanlığını alacağız ve inşallah en güzel hizmetlerle Türkiye ve ilimizde örnek bir belediye olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız.”

ETİKETLER : Saadet Partisi Rasim Ulusoy aday adaylık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›