Kozcağız’da sanayi yolu çözüme kavuşuyor!

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ile beraberindeki heyet Kozcağız’da sanayi sitesinde yaşanan sorunu yerinde görmek için saha incelemesi yaparken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, sorunun en yakın sürede çözülerek çalışmalara başlanacağının bilgisini verdi.
Bu haber 2023-12-15 14:00:07 eklenmiş ve 32 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Arslan, Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik ve DSİ 233.Şube Müdürü Bünyamin Karahan ile ilgili kurum personelleri geçtiğimiz gün Kozcağız’da inceleme yaptı.

 

 

Kozcağız’da sanayi sitesi yolunda yaşanan sorunun tespiti için sahada teknik heyetle birlikte yerinde inceleme yapılırken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, sorunun en yakın sürede çözülerek çalışmalara başlanacağının bilgisini verdi.

 

 

Söz konusu teknik saha incelemesi sonrasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Karaman, “Bartın Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürü Alparslan Eşlik, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Arslan ve DSİ 233.Şube Müdürü Bünyamin Karahan ile ilgili kurum personelleri beldemizdeki sanayi yolunda yaşanan sıkıntılarla alakalı değerlendirmeler yapmak üzere beldemizi ziyaret ettiler.

 

 

Ziyarette beldemizdeki sanayi yolunda yaşadığımız problemleri Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan aracılığıyla Kastamonu Karayolları 15.Bölge Müdürümüz Sayın Alparslan Eşlik Beyefendiye anlattık. Bizlere sorunun en yakın sürede çözüleceğinin; çalışmalara da yakın zamanda başlanacağının müjdesini verdi.

 

 

Buradan Bartın Valimiz Sayın Nurtaç Arslan'a,  Bizleri destekleriyle hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’a, Kastamonu Karayolları 15.Bölge Müdürümüz Sayın Alparslan Eşlik ve Yardımcılarına, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ünsal Hayal'e, İl Jandarma Komutanımız J. Kd. Alb. Ersin Arslan'a ve DSİ 233.Şube Müdürü Bünyamin Karahan'a ilgi alaka ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Kozcağız
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›