Fırıncıoğlu, hizmet için yola çıktı!

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde büyük destek ve yoğun katılımla başvurusunu yapan mevcut Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Allah nasip ederse hizmet için yola çıktık. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteğiyle, şehrimizi adil ve adaletli hizmet anlayışımızla her mahallemize, her sokağımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olsun” dedi.
Bu haber 2023-12-15 13:57:01 eklenmiş ve 37 kez görüntülenmiştir.

 

“Her mahallemize, her sokağımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bartın Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

 

MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek başvuru dosyasını teslim eden Başkan Fırıncıoğlu, kendisine destek için Ankara’ya kadar gelen tüm dostlarına teşekkür ederek, sürecin hayırlı olmasını diledi.

 

 

İlk olarak başvuru sürecinde gerekli olan evrakları dolduran Fırıncıoğlu, gerekli işlemlerin akabinde de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy’u ve Milliyetçi Hareket Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın’ı ziyaret etti.

 

 

Bu ziyaretleri sırasında da Başkan Fırıncıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a başvuru dosyasını bizzat teslim etti.

 

 

Katılım ve destek yoğun oldu!

 

 

Genel Merkeze gerçekleştirilen bu ziyarete Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun yanı sıra MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, 43. 44. ve 45. dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, Ulus İlçe Başkanı Muammer Çakır, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek, Kozcağız Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Buyurman, Abdipaşa Belediye Başkan Aday Adayı İsa Tunçer, çok sayıda Bartın Belediye Meclis Üyeleri, MHP Bartın İl ve Merkez İlçe Teşkilat Üyeleri, Ülkü Ocakları Bartın İl Başkanlığı Üyeleri ile Başkan Fırıncıoğlu’nun ailesi ve dostları katıldı.

 

 

“Partimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olsun”

 

 

Coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği başvuru sırasında yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde doğup büyüdüğüm memleketimden Bartın Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurumu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize yapmış bulunuyorum. Allah nasip ederse hizmet için yola çıktık. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteğiyle, şehrimizi adil ve adaletli hizmet anlayışımızla her mahallemize, her sokağımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Destekleri için Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere, teşkilatımıza, yine bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Partimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

 

 

Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu kimdir?

 

 

1955 yılında Bartın’da doğan Fırıncıoğlu, ilk ve orta öğrenimini de Bartın’da tamamladı. Çocukluk yaşlarından itibaren, dönemin Belediye Başkanı olan babası Davut Fırıncıoğlu ile birlikte yol aldı. Dört dönem Belediye Başkanlığı yapan baba Davut Fırıncıoğlu gibi çocukluk yaşlardan itibaren gerek sosyal gerekse iş hayatında dürüstlüğü ve şeffaflığı şiar edindi. Turizm işletme, otobüs işletmeciliği, akaryakıt istasyonu işletmeciliği, oto galeri, inşaat, kuyumculuk gibi birçok sektörde aktif iş hayatı olan Fırıncıoğlu, ilk olarak 1994 yılında yerel seçimlerde bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girdi. 2004 yılında DSP ile girdiği belediye seçimlerinde Meclis Üyesi olarak seçildi. Aktif olarak başladığı görevi 2009 yılında 1.sıradan Milliyetçi Hareket Partisi ile girmiş olduğu seçimlerde ilk sırada yeniden seçilerek Belediye Meclisi ve Belediye Başkanlığı vekalet görevini sürdürdü. 2023 yılı Milletvekili seçimleri dolayısıyla istifa eden Belediye Başkanı Cemal Akın‘ın ardından, oylamaya sunulan Belediye Meclisi kararıyla 46.Dönem Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Bartın’ın sevilen ve tanınan ailelerinden olan ve samimiyeti, kibarlığı, güler yüzlülüğü ile bilinen Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, evli ve 2 çocuk babası. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Mart 2024 yerel seçimler aday adaylık başvurusu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›