Başkan Fırıncıoğlu’dan Bahçeli’ye teşekkür

Belediye Başkanlığı başvurusu için gittiği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde önemli ziyaretlerde de bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yle de görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretinde Bartınlıların selamlarını ileten Fırıncıoğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken desteğinden dolayı teşekkür etti.
Bu haber 2023-12-15 13:53:52 eklenmiş ve 123 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bartın Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmak için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne giden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Aksoy’u ve Milliyetçi Hareket Partisi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın’ı ziyaret etti.

 

 

Başvuru dosyasını Durmaz’a teslim etti

 

 

Aday Adaylığı başvuru dosyasını Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz’a teslim eden Başkan Fırıncıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’a kendisine verdiği destek için teşekkür etti.

 

 

Hizmet için yola çıktıklarını belirten Fırıncıoğlu, sürecin hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu’na Aday Adaylığı sürecinin hayırlı olmasını dileyen Genel Başkan Yardımcısı Durmaz da Bartın’da gerçekleştirilen Belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmaları için Başkan Fırıncıoğlu’na teşekkür etti.

 

 

Genel Başkan Bahçeli’ye Bartınlıların selamlarını iletti

 

 

Genel Merkez ziyaretleri kapsamında Fırıncıoğlu, son ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye gerçekleştirdi. Genel Başkan Bahçeli’ye Bartınlıların selamlarını ileten Başkan Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, desteğinden dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi Devlet Bahçeli
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›