“Gazetenizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum”

EYBEY Medya çatısı altında bulunan Bartın Pusula Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı gönderen Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Yayın hayatının 14’üncü yılını geride bırakan gazetenizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bünyesinde bulunduğu EYBEY Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ahmet Oktay başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Bu haber 2023-10-05 14:20:49 eklenmiş ve 1880 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, EYBEY Medya çatısı altında bulunan Bartın Pusula Gazetesi’nin 14’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı gönderdi.

 

EYBEY Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ahmet Oktay başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik eden Vali Arslan, “Toplumun haber alma hakkını kullanmasını sağlayan, kamuoyunun istek ve şikâyetlerini araştırmacı yönleriyle ilgili makam ve mevkilere aktarma görevini üstlenen basın kuruluşları, vatandaşlarımız ile devlet arasındaki iletişim bağını kuvvetlendirerek önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler. Kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içerisinde kurulduğu 5 Ekim 2009 tarihinden bu yana vatandaşlarımızın doğru bir şekilde bilgilendirilmesini sağlayarak yerel basınımıza önemli katkılar sunan Bartın Pusula Gazetesi, günümüzde etkinliği artan ve hızla geniş kitlelere ulaşabilen sosyal medya araçlarını da kullanarak toplumun anlık olarak olaylardan haberdar olmasını sağlamaktadır. Bu vesileyle, yayın hayatının 14’üncü yılını geride bırakan gazetenizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bünyesinde bulunduğu EYBEY Medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ahmet Oktay başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Bartın Pusula Gazetesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›