Nazara gelen Başkan Fırıncıoğlu, yeniden görev başında!

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle evinde zorunlu istirahate çekilen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından yeniden görevinin başına geçti.
Bu haber 2023-10-05 10:30:19 eklenmiş ve 1888 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Göreve geldiği günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışarak başarılı çalışmalara imza atan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle evinde zorunlu istirahate çekilmişti.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, ani rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü sırada kendisini arayan, mesaj atan, ziyaretine gelen ve sosyal medya üzerinden ulaşarak geçmiş olsun dileklerini iletenler için teşekkür mesajı yayımladı.

 

Tamamlanan tedavi sürecinin ardından yeniden görev başına geçen Başkan Fırıncıoğlu, “Geçirmiş olduğum ani rahatsızlık sonrası yanımda olan vefalı dostlara teşekkürler… Gribal enfeksiyon ve sıvı kaybı nedeniyle 2-3 gün süren tedavi sürecinin tamamlanmasıyla birlikte görevimizin başındayız. Tedavi sürecinde göstermiş oldukları ilgi ve alaka için sağlıkçılarımıza çok teşekkür ediyorum.  Geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyaretime gelen, arayan, mesaj atan ve sosyal medya üzerinden ulaşan vatandaşlarımıza ve Belediye personelimize şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›