İnkumu’nda geniş çaplı temizlik yapıldı

Geçtiğimiz hafta sonu da binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan İnkumu plajında Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dip bucak derin temizlik yapıldı.
Bu haber 2023-08-08 13:13:38 eklenmiş ve 3973 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hafta sonu binlerce vatandaşı ağırlayan İnkumu Tatil Beldesinde, detaylı ve geniş çaplı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Yapılan çalışma kapsamında İnkumu Tatil Beldesi yol güzergâhı, piknik alanı, plaj ve kaldırımlar çöplerden arındırıldı.

 

 

Ekipleri ayrıca çöp konteynerlerin de oluşabilecek mikroplaşma ve kötü kokuyu önlemek amacıyla dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Yaz sezonunda vatandaşlarımızın İnkumu Tatil Beldemizden en iyi şekilde istifade edebilmesi için temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda da geçtiğimiz hafta sonu binlerce vatandaşımızı ağırlamış olduğumuz tatil beldemizde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik. İnkumu Tatil Beldemizin yol güzergâhı başta olmak üzere piknik alanı, plaj ve kaldırımlarda temizlik çalışması yapıldı. Ekiplerimiz ayrıca çöp konteynerlerinde oluşabilecek kötü koku ve mikroplaşmayı önlemek amacıyla dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.  Altyapı, üstyapı gibi temizlik çalışmalarımızla da halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için çalışıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›