Fırıncıoğlu, vatandaşların Muharrem Ayı’nı tebrik etti

Bartın’da yaşayan Serdaroğlu ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tertip edilen aşure etkinliğine katılan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, vatandaşların Muharrem Ayı’nı tebrik etti.
Bu haber 2023-08-08 13:12:02 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın’da yaşayan Serdaroğlu ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tertip edilen aşure etkinliğine katıldı.

 

 

Elmalık Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ikram programında okunan duaların ardından aşure ikram edilirken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fırıncıoğlu vatandaşların Muharrem Ayı’nı tebrik etti.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Manevi duyguların en üst seviyelerde yaşandığı bu günler birlik beraberlik duygularının da pekiştirmesi anlamında bizler için çok büyük önem arz etmektedir. Bu düşüncelerle içinde bulunduğumuz ay ve aşure gününün tüm İslam alemi ve değerli halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›