Çalışmalarda sona gelindi

Bartın Belediyesi tarafından kent merkezinde hummalı bir şekilde devam eden üstyapı yenileme çalışmalarında sona gelindi.
Bu haber 2023-08-07 13:00:40 eklenmiş ve 3989 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’da 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında söküm çalışmaları tamamlanan 155. Cadde, Şadırvan Caddesi, Aşağı Cami Sokak, Su Terazisi Sokak, Karakaş Caddesi ve Hamam Sokak sıcak asfalt ile yeniden düzenlendi. 

 

 

Söküm çalışmaları tamamlanan Yukarı Çarşı Caddesi’nde ise çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor. Yukarı Çarşı Caddesi’ndeki düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise Hamam Caddesi, Asma Caddesi ve Mahmut Akcan Caddesi sıcak asfalt ile sil baştan düzenlenecek.

 

 

Hafta sonu da devam eden çalışmaları sahada takip eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışmalar hakkında bilgi vererek “Kent merkezimizde 10 bin metrekarelik alanda başlatmış olduğumuz üstyapı düzenleme çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında 155. Cadde, Şadırvan Caddesi, Aşağı Cami Sokak, Su Terazisi Sokak ve Karakaş Caddesi’ni sıcak asfalt ile yeninden düzenledik. Yukarı Çarşı Caddesi’nde ise çalışmalarımız devam etmekte. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlamayı umuyoruz. Daha sonra ise üstyapısını yeniden düzenlediğimiz bu alanlara trafik çizgileri çekeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›