Zafer Partisi’nden EYBEY Medya’ya ziyaret

Zafer Partisi Bartın İl Başkanı Yusuf Aksoy ve beraberindeki heyet, Küresel Gazeteciler Konseyi Bartın Temsilcisi, EYBEY Medya ve Yayımcılık sahibi Gazeteci Mustafa Ahmet Oktay’ı ziyaret ederken parti çalışmaları, Bartın ve ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Bu haber 2023-08-05 12:12:45 eklenmiş ve 2249 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Zafer Partisi Bartın İl Başkanı Yusuf Aksoy, beraberinde İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Emre Arslantürk ve Merkez İlçe Başkanı Berat Öztekin ile birlikte Küresel Gazeteciler Konseyi Bartın Temsilcisi, Bartın Halk Gazetesi, Bartın Pusula Gazetesi, Bartın Manşet Gazetesi ve www.bartinhalkgazetesi.com.tr internet haber sitesini bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayımcılık sahibi Gazeteci Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti.

 

 

Geçmiş seçim sürecinin değerlendirildiği ziyarette EYBEY Medya olarak gösterdikleri tarafsız ve kaliteli yayımlar dolayısıyla Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Zafer Partisi İl Başkanı Yusuf Aksoy, Oktay’a çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Aksoy ziyaretinde Bartın merkez ilçe dahil her ilçe ve belde de belediye başkanlığı için aday çıkaracaklarını belirterek Bartın halkının desteğini beklediklerini ifade etti.

 

 

Parti çalışmaları, ülke ve Bartın gündeminin değerlendirildiği ziyaret çay sohbeti ile sona erdi.

ETİKETLER : Zafer Partisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›