Emniyet Müdürü Korkmaz’dan EYBEY Medya’ya veda ziyareti

Bartın’daki veda ziyaretlerine devam eden Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, EYBEY Medya ve Yayımcılık’ı da ziyaret ederken şirket sahibi Gazeteci Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılı bir yayıncılık hayatı diledi. Oktay da Korkmaz’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek Bartın’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Bu haber 2023-08-05 11:49:57 eklenmiş ve 390 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Şakir Engin Korkmaz, Küresel Gazeteciler Konseyi Bartın Temsilcisi, Bartın Halk Gazetesi, Bartın Pusula Gazetesi, Bartın Manşet Gazetesi ve www.bartinhalkgazetesi.com.tr internet haber sitesinin çatısı altında bulunduğu EYBEY Medya ve Yayımcılık sahibi Gazeteci Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşlarına veda ziyaretinde bulundu.

 

 

Ziyarette İl Müdürü Korkmaz, Oktay ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Oktay ise Korkmaz’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek Bartın’a verdiği hizmetler dolayısıyla teşekkürlerini iletti. 

 

 

Korkmaz’a ilimize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Oktay, görevi süresi boyunca uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek Bartın’da güzel anılar bıraktığını ifade etti.

 

 

Korkmaz da görev süresi boyunca Bartın’ın en sakin iller arasında yer aldığını gördüğünü ifade ederek Bartın’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 2 senelik görev süresini onurla ve gururla tamamladığını söyleyen Korkmaz, EYBEY çatısı altında çalışan tüm gazetecilere kendisi ile uyum içerisinde çalıştıkları için teşekkür etti. Bartın’da hakkaniyet içerisinde görev yaptığını belirten Korkmaz, görevi süresince Bartın’da maden kazası haricinde büyük bir olay yaşamadığını söyleyerek huzur içerisinde görevini tamamladığını vurguladı.

 

 

Veda ziyaretinde son olarak EYBEY Medya olarak gösterdikleri tarafsız ve kaliteli yayımlar dolayısıyla Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Oktay ve çalışma arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

 

ETİKETLER : Şakir Engin Korkmaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›