İnkumu’nda detaylı temizlik!

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir hafta sonu yaşayan İnkumu Tatil Beldesinde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşı ağırlayan İnkumu’nda hummalı temizlik çalışmaları yapıldı.
Bu haber 2023-08-02 15:28:34 eklenmiş ve 97696 kez görüntülenmiştir.

 

Bölgemizin en önemli turizm noktalarından bir tanesi olan İnkumu Tatil Beldesi geçtiğimiz hafta sonu binlerce vatandaşa ev sahipliği yaptı.

 

 

Yaşanan yoğunluğun ardından oluşan çöp ve kirlilik nedeniyle herhangi bir mağduriyetin oluşmasını istemeyen Bartın Belediyesi, başta plaj ve piknik alanı olmak üzere yol ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

 

 

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Mavi Bayraklı Tatil Beldemiz geçtiğimiz hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Binlerce vatandaşımızı ağırladığımız tatil beldemizde yoğunluğun azalması ile temizlik çalışmalarımıza hız kazandırdık. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ekiplerimizi seferber ettik. Piknik alanı, plaj, yol ve kaldırımlarda temizlik çalışmalarımızı tamamladık. Çöp konteynerlerinde dezenfeksiyon çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca periyodik aralıklarla ilaçlama çalışmaları da yapıyoruz. Halkımızın tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini arzuluyor, bu çerçevede de gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›