Fırıncıoğlu’ndan personeline teşekkür

Bartın Belediyesi memur personeli ile kahvaltıda bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sel öncesi ve sel sonrası yoğun bir şekilde çalıştınız. Mesai saati gözetmeksizin çalışarak oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçtik. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci çok daha kolay aştık. Tüm Bartın Belediyesi çalışanlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Bu haber 2023-08-01 14:59:06 eklenmiş ve 4323 kez görüntülenmiştir.

 

“Birlik ve beraberlik içinde bu süreci çok daha kolay aştık”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi memur personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yarımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Emre Önder, Ar- Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Bartın Belediyesi’nde görev alan memurlar ve aileleri katıldı.

 

 

“Sel öncesi ve sel sonrası yoğun bir şekilde çalıştınız”

 

 

Programda konuşma yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Bugün burada siz değerli personelimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Sel öncesi ve sel sonrası yoğun bir şekilde çalıştınız. Mesai saati gözetmeksizin çalışarak oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçtik. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci çok daha kolay aştık. Tüm Bartın Belediyesi çalışanlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.  Rabbim bizlere bir daha böyle afetler yaşatmaz inşallah” ifadelerini kullandı.

 

 

Halit Erol Kıral ve eşi Ayla Kıral’a belge takdim edildi

 

 

Başkan Fırıncıoğlu konuşmasının ardından Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’ne bağışta bulunan dolayı Halit Erol Kıral ve eşi Ayla Kıral’a teşekkür ederek belge takdim etti.

 

 

Başkan Fırıncıoğlu, daha sonra masaları gezerek personeli ile selamlaşıp sohbet etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›