Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi açıldı

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi, gerçekleştirilen törenle açıldı.
Bu haber 2019-07-27 15:57:49 eklenmiş ve 299 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Orta Mahalle Rıfat Ilgaz Sokak no: 8’de gerçekleştirilen açılışa Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi Başkanı Erkan Algül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile emekli polisler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Algül: “Onurluyuz ve gururluyuz”

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi Başkanı Erkan Algül, şubede güzel işlere imza atılacağına inandıklarını belirterek “Bartın’da yaşamakta olan emekli emniyet mensuplan olarak bizler, dayanışma içerisinde olabilmek amacıyla 13 Şubat 2019 günü bir araya gelerek çıktığımız bu yolda, Bartın Emekli Emniyet Mensupları Dayanışma Platformu olarak faaliyet yürütmekteyken, 4 Mayıs 2019 günü Genel Başkanımız Mustafa Acar’ın takdirleri ve olurlarıyla Türkiye Kamu Yararına Çalışan Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği ailesinin bir parçası olduk. Bizler bu ailenin bir parçası olmaktan mutluyuz onurluyuz ve gururluyuz. 13 Şubat’tan bu yana bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner, Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, Bartın İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ogün Vural, Genel Başkanımız Mustafa Acar başta olmak üzere asli ve fahri üyelerimizle birlikte bizlere destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu mutlu günümüzde bizlere destek vermek amacıyla burada bulunan herkese de tekrar tekrar teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.” dedi.

 

Acar: “Emekli olsak da Emniyet teşkilatımızın yardımcısıyız”

 

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Acar da “Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği’mizin 43. Şubesini Bartın’da açıyoruz. Biz devletimizin, hükümetimizin, milletimizin ve emniyet müdürümüzün yanındayız. Halkın hizmetindeyiz. Her ne kadar emekli olsak da tecrübelerimizle, bilgilerimizle hırsızların, yaramaz insanların ensesindeyiz. Emniyet teşkilatımızın yardımcısıyız. Bütün emniyet teşkilatıyla ülkemizin her köşesinde tek yumruk olacağız ve güvenliği sağlayacağız. Halkımız, huzur ve güven içerisinde yatacak, huzur içerisinde işine gidecek. Çocukları huzur içerisinde okula gidecekler. Bunu sizlerle başaracağız.” diye konuştu.

 

Akın: “Emniyet teşkilatı büyük önem taşıyor”

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında “Biz bugün burada kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneğimizin açışlını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Ben her şeyden önce hayırlı uğurlu olsun diyorum. Gerçekten emniyet teşkilatı büyük önem taşıyor. Türkiye’de bizlerin sağlıklı yaşayabilmesi için huzurlu yaşayabilmesi için polislerimiz gecelerini gündüzüne katıyorlar, ne bayramları oluyor nede tatilleri oluyor. Bizleri canı gönülden koruyup kolluyorlar. Ben bu yüzden tekrar onlara teşekkür ediyorum. Gerçekten Allah onlara sağlık sıhhat versin. Allah bizleri birlik beraberlikten ayırmasın. Hep birlikte birlik beraberlik içerisinde olalım ve bu teşkilatı ayakta tutalım. Çünkü bu teşkilat önemli. Bu teşkilatı ayakta tutmak için emirlerine amade olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Kalaycı: “Polislik mesleği kutsaldır”

 

Son olarak açılışta konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da emniyetin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti:

“1990 yıllarda Almanya’da Türkleri evleri yakılıyordu. Bende o zamanlar ev almıştım oradan. İnanın geceleri nöbet tutarak uyurduk. Sürekli evimizin etrafını gözetlerdik. Emniyetin ne kadar önemli olduğunu o dönemlerde anladım. Rahat ve huzurlu şekilde uyuyamıyorsunuz. Allah devletimize, polisimize, askerimize huzurumuza kastedenleri kahreylesin. Çünkü devlet ve millet olmadığı zaman insanların nasıl olduğunu ve dünyada bizlere demokrasiden bahsedenlerin nasıl hareket ettiklerini gözlerimle gördüm, şahit oldum. O nedenle milletimiz var olsun. Bayrağımız göklerden hiç inmesin, ezanımız dinmesin inşallah. Ben emekli polislerimiz demiyorum çünkü polislik mesleği kutsaldır. Derneğimizin açılışı hayırlı uğurlu olsun. Her zaman Ak Parti teşkilatı olarak yanlarındayız. Biz bu millete aşığız. Biz bu milleti seviyoruz. Biz bu milletin yanında paspas olmaya her zaman hazırız.”

Konuşmaların ardından şubenin hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

 

ETİKETLER : Bartın Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Bartın Şubesi Erkan Algül
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›