Başkan Fırıncıoğlu, “En önemli görevleri arasında” dedi

Gölbucağı Mahallesi Mezbaha Sokak’ta bulunan Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören özel gereksinimli öğrenci sayısı 56’ya yükseldi. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, özel eğitim gerektiren bireylere fayda sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarının altını çizerek “Özel eğitim gereken vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarına katkı sunabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında” dedi.
Bu haber 2023-08-01 14:58:16 eklenmiş ve 36 kez görüntülenmiştir.

 

“Özel eğitim gereken vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarına katkı sunabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında. Bu bilinçle hareket ederek Engelsiz Sanat Evimizde özel vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.

 

 

Çalışmalarına daha güçlü bir şekilde devam eden Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören özel gereksinimli öğrenci sayısı her geçen gün artıyor.

 

 

Spor becerisi, atletizm, masa tenisi, jimnastik, yüzme, psikolojik destek eğitimlerin verildiği Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören özel gereksinimli öğrenci sayısı 56’ya yükseldi.

 

 

Özel eğitim gerektiren bireylere fayda sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını söyleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu açıklamasında “Özel eğitim gereken vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarına katkı sunabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında. Bu bilinçle hareket ederek Engelsiz Sanat Evimizde özel vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimize devam ediyoruz. 56 özel vatandaşımızın eğitim aldığı Engelsiz Sanat Evimizde temel spor becerisi, atletizm, masa tenisi, jimnastik, yüzme, psikolojik destek eğitimleri veriliyor. Bu faaliyetlerden faydalanmak isteyen özel çocuklarımızın aileleri Gölbucağı Mahallesi Mezbaha Sokak’ta bulunan Engelsiz Sanat Evi’ne mesai saatleri içerisinde müracaat ederek kayıt yaptırabilirler” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Engelsiz Sanat Evi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›