Bartın TSO Meslek Komiteleri toplandı

Üyelerinin sesini duymak ve duyurmak için Meslek Komitesi Toplantılarını önemsediklerini belirten Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, “Birlik ve beraberlik ruhuyla ekonomimizi güçlendirmek, üretim ve ihracatımızı arttırabilmek, projeler üretebilmek için değer katan ve güç veren görüşleriniz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-07-31 14:48:20 eklenmiş ve 485 kez görüntülenmiştir.

 

“Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın Temmuz ayı Meslek Komiteleri Toplantısı, TSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, yönetim kurulu, meclis ve meslek komite üyeleri, komite başkanları ile TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

 

 

Üyelerinin sesini duymak ve duyurmak için Meslek Komitesi Toplantılarını önemsediklerini belirten TSO Başkanı Halil Balık, sorunların ve taleplerin görüşülebilmesi için her ay düzenli yapılan toplantılarına Komite üyelerinin katılımlarının, sektörlerindeki üyelerin beklentilerini dile getirmek adına önemli olduğunu belirtti.

 

 

Ekonomiyi güçlendirmek, üretim ve ihracatı arttırabilmek, projeler üretebilmek için üyeleriyle istişare ederek birlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirten TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi üyelerimiz ile istişare içinde çalışmayı çok önemsiyoruz. Bunun için sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek ve sektörlerimizdeki sıkıntıları görebilmek amacıyla her ay düzenli şekilde Meslek Komite Toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla ekonomimizi güçlendirmek, üretim ve ihracatımızı arttırabilmek, projeler üretebilmek için değer katan ve güç veren görüşleriniz ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız toplantılarımıza iştirak eden tüm üyelerimize, komite başkanlarımıza ve komite üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Toplantı Başkan Halil Balık’ın oda faaliyetleri, projeleri ve oda ziyaretleriyle ilgili meslek komite üyelerini bilgilendirmesiyle devam etti.

 

 

BS Hukuk Bürosu Avukatlarından Av. Barış Berberoğlu’nun “İşveren Açısından KVK” eğitimi ile toplantı sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Ticaret ve Sanayi Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›