İYİ Parti’den istişare toplantısı

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu partisinin il başkanlığını ziyaret ederek il ve ilçe yönetimleriyle buluştu. Toplantıda yerel seçimlere ilişkin istişarelerde bulunulurken kentin sorunları ele alındı.
Bu haber 2023-07-29 13:55:29 eklenmiş ve 427 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, partisinin Bartın İl, ilçe ve belde yöneticileriyle bir araya gelerek seçim çalışmaları ve izlenecek stratejilerin belirlenmesi için çalışmaları başlattı.

 

 

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Kavuncu, talep ve istekleri dinledi. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde ittifak olup olmayacağıyla ilgili henüz netleşmiş bir karar olmadığını kaydeden Kavuncu,  “İYİ Parti ülkenin sigortasıdır. Bizler inanmışlar ordusuyuz hiçbirimiz herhangi bir menfaati çıkarı olmadan mücadele veriyoruz her birinize teşekkür ederim” dedi.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu da “Seçim stratejilerimizin belirlenmesi için  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sayın Buğra Kavuncu’yu şehrimize davet ederek çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Tüm teşkilat başkanlarımızla beraber şehrimizin eksiklerini tek tek ele alıp teşkilatlarımız bazında yapılması gerekenleri tespit ettik. Yerel seçimler için ittifak olup olmayacağı henüz kesin değil ama Bartın’ımızın İYİ partili Belediyeler tarafından halkımıza yakışır bir şekilde yönetileceğinden, hiçbir vatandaşımız endişe duymasın” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : İYİ Parti Sinem Özüoklu Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›