Meslek içi eğitim kursu açılacak

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 Yılı 3. Olağan Toplantısı yapıldı. Toplantıda İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün kaldırma-yükleme-istifleme(forklift) iş makinesi operatörü mesleğinde çalışanların meslek içi eğitimlerine yönelik kurs açılması talebi ile engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurma projeleri görüşüldü.
Bu haber 2019-07-27 13:10:51 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2019 yılı 3. Olağan Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Vali Sinan Güner başkanlığında yapıldı.

 Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Bartın Üniversitesi Genel Sekreter Yrd. Mustafa Aral, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan,  Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ekrem Öztekneci, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Çelebi, İl Sanayi ve Teknoloji Müdür Vekili Melek Kaplan, İl Tarım Ve Orman Müdür Vekili Erdal Gülmez, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu,  Ticaret İl Müdür Vekili Gökben Ulus, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, İl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan Amasralı, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyon Temsilcisi Bayram Güner,  Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Ferit Kurulan, Hak-İş Temsilcisi Ali Tekneci, Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Temsilcisi Nilgün Saban katıldı.

Toplantıda; İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 yılı önceki dönemlerde alınan kararların gerçekleşme durumları, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün kaldırma-yükleme-istifleme(forklift) iş makinesi operatörü mesleğinde çalışanların meslek içi eğitimlerine yönelik kurs açılması talebi, engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurma projeleri, Denetim Kurulu’nun 2019 yılı faaliyetleri değerlendirilerek kabul edildi.

 

ETİKETLER : Bartın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2019 yılı 3. Olağan Toplantısı Vali Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›