Bartın TSO’dan Adalet Bakanı Tunç’a ziyaret

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Tunç’a Bartın ekonomisine ilişkin önemli birçok konu başlığını kapsayan raporu sundu. Ziyaretlerinden dolayı TSO heyetine teşekkür eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gelen taleplerin ilgili birimlere iletileceğini kaydetti.
Bu haber 2023-07-29 13:32:10 eklenmiş ve 404 kez görüntülenmiştir.

 

Ekonomiye ilişkin hazırladıklarını raporu sundular

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberinde Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Keramettin Şenkal, Hasan Ufuk, Necati Sandıkçı, Meclis Başkan Yardımcıları Hakan Somaklı ile Barış Özden, Meclis Üyesi Okay Güldal ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncakara, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

 

Ziyaret sırasında Bartın TSO çalışmaları hakkında Bakan Tunç’a bilgi veren Balık, meslek komite üyelerinden gelen talep ve sorunların yanı sıra Irmak ıslahı, yeni sanayi ve depolama alanlarının oluşturulması, yeni çevre yolu, mevcut OSB’nin yeni genişleme sahaları ve atık su arıtma tesisinin kapasitesinin artırılması, ilave elektrik trafosu konması, DSİ araç parkındaki araç ve iş makinesi sayısının artırılması, atılım sanayi sitesi girişindeki köprü ayaklarının yükseltilip köprü gözünün genişletilmesi, Filyos bağlantı yolu, Kozcağız beldesinde bulunan saya ve ayakkabıcılara tahsis edilecek 78 dönüm arazinin tahsis işinin hızlandırılması, 8-9 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketi nedeniyle zarar gören özellikle imalatçı üyelerine yönelik KOSGEB’in makine teçhizat kredisine başlaması konularında hazırlanan raporu sundu.

 

 

“Sadece Bartın’ı değil, tüm Türkiye’yi daha ileriye taşıdıklarına inanıyorum”

 

 

Ziyaretlerinden dolayı TSO heyetine teşekkür eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gelen taleplerin ilgili birimlere iletileceğini kaydetti. Ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede Bakan Tunç, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Bartınlı iş insanlarımızın yatırımları, üretimleri ve sağladıkları istihdamla sadece Bartın’ı değil, tüm Türkiye’yi daha ileriye taşıdıklarına inanıyorum. Onların bu özverili çalışmaları, Bartın’ın ve Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkıda bulunan en değerli taşlardan biridir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda ülkemize kattığı ‘yerli ve milli’ değer için bütün Bartınlı iş insanlarımıza şükranlarımı sunuyor, sürdürülen bu değerli çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›