Bartın’ın çok eleştiri alan projesi konuşuldu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberinde heyetle birlikte DSİ 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan’ı ziyaret ederken Bartın gündeminde çokça tartışılan Irmak Islak Projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bu haber 2023-07-27 17:40:43 eklenmiş ve 699 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberinde Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Keramettin Şenkal, Egemen Kemik ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara DSİ 233. Şube Müdürü Bünyamin Karahan’ı ziyaret etti.

 

 

İlimizde yaşanan sel felaketinde selden zarar gören oda üyelerini ve esnafı yalnız bırakmayan TSO Yönetimi Karahan’ı ziyaret ederek, Bartın ırmak ıslah çalışmaları, selden etkilenen alanlar ile Yalı bölgesinde yapılması planlanan beton üzerine temperli cam ve beton üzerine alüminyum kaset konularında Karahan’dan bilgi aldı.

 

 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Halil Balık, verdiği bilgiler için Şube Müdürü Bünyamin Karahan’a teşekkür ederek, selin zararını en aza indirmek için Irmak ıslah çalışmalarının ve dere yataklarının temizlenmesine bir an evvel başlatılması gerektiğini ifade etti.

 

 

Karahan ise gerekli çalışmaları ve selin zararlarından korunmak için alınması gereken tedbirler üzerinde titizlikle çalıştıklarını söyledi.

 

 

Ziyaret karşılıklı fikir alış verişinin ardından sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›