Fırıncıoğlu, basınla kahvaltı programında buluştu

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ulusal ve yerel basın çalışanları ve temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, özgür ve tarafsız haber alma ve yayma özgürlüğü nedeniyle büyük bir güce ve toplumsal etkiye sahip olduğunu belirten Başkan Fırıncıoğlu, basının yerel yönetimler önemli olduğunu da vurguladı.
Bu haber 2023-07-26 10:40:01 eklenmiş ve 439 kez görüntülenmiştir.

 

Basının yerel yönetimler için önemine dikkat çekti

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bartın Belediyesi’nce program düzenlenirken Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, basın mensupları ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

 

 

Gazhane Kültür Parkı’nda gerçekleştirilen kahvaltı programına Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile daire müdürleri ve Küresel Gazeteciler Konseyi Bartın Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Nihal Karaman ile basın mensupları katıldı.

 

 

Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, özgür ve tarafsız haber alma ve yayma özgürlüğü nedeniyle büyük bir güce ve toplumsal etkiye sahip olduğunu belirten Fırıncıoğlu, basının yerel yönetimler için önemli olduğunu da vurgulayarak “Kahvaltı programına katılımız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Basının yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğu geçmiş olduğumuz günlerde yaşadığımız sel afetinde bir kez daha anladık. Mesai saati gözetmeksizin çalışarak eksik kaldığımız noktalarda bizleri uyardınız, bilgilendirdiniz. Bu süreci birlik beraberlik içinde çok daha kolay atlattık. Tüm basın mensuplarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki süreç içerinde de bizleri yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Yaptığınız her uyarıda, her yönlendirmede sizlere minnettar kalırım. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimiz sunuyorum” dedi.

 

 

Kahvaltı programı sonrasında Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, basın mensuplarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken sohbet ederek basının sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›